fredag 24 april 2009

BOLLEN SKALL SPELAS DÄR DEN LIGGER

Jos ända in i busken.

Dagens resultat från Karlskoga:

Viktor 74*
Björte 80*
Jos 81
Doktorn 81*
Dirren 83
Hägg 84

Men tilläggas skall att medans Viktor å Björte delade på spelkassan nånstans mellan K-skoga å K-hamn så kröp det ur Doktorn att de tre hade spelat med något de kallade för "lägesförbättring". Vilket innebar att de hade vid ett flertal tillfällen flyttat sina bollar med händerna till en bättre plats att slå dem ifrån. Någon sådan regel att sånt skulle var tillåtet har inte kunnats styrkas så en rapport om händelsen är inskickad till Don Corleone Rudmalm. Det har redan pratats om bojkotter å ändringar av bötesfonder mm. Ännu är inte sista ordet skrivit eller sagt om denna minst sagt upprivande historia.

7 kommentarer:

  1. Solklart fall: Fullbumpor på alla hål där de rört bollen med sina händer,kan inte bli tal om annat så resultat listan kommer nog att ändra utseende.
    Mvh Don Corleone Rudmalm

    SvaraRadera
  2. Ska bli kul å se när "The badguys" betalar över pengarna till de rättmätiga vinnarna å ber om ursäkt för FUSKET.

    SvaraRadera
  3. så fan heller ni får väll lära er läsa anslagstavlan!!!! hellre sätter vi bilen i en säfflebuss på vägen till oslo än ger pengar till jos o hans pajsare till spelpartners nog för att det är som att ta godis från små barn men ändå!!

    Hälsningar fd skyttekungen!!








    (och viktor)

    SvaraRadera
  4. Läs på anslagstavlan!? Har en av golfens grundare någonsin sagt något annan än den bästa och älsta av golfregler: spela bollen som den LIGGER! Att folk utan förståelse för detta vackra spel ska mer med händerna och talla på den lilla runda vita är helt absurt, oberoende vad nån skrivigt på en whiteboard...

    SvaraRadera
  5. Corleone have spoked. I`m lucky I dont have the fingers in the jambox.


    Regards
    T.Woods

    SvaraRadera
  6. Don har fått ny info som berättar att 1:a bollen hade så bråttom till "19:e"hålet att de inte han läsa om att Läges Förbättring gällde,så resultaten kvarstår.

    SvaraRadera
  7. 19 hålet!! Nu duggar lögnerna tätt. Vi var kraftigt försenade till första tee. Inget annat.
    /C

    SvaraRadera